Upledger

Lekovita snaga nežnog dodira

+ Zakažite termin za tretman
Edukacija
Kraniosakralna tehnika (CS1) - prvi nivo

Trajanje kursa: od četvrtka 04. aprila do nedelje 07. aprila 2019. (4 dana)

Priprema pred seminar

Pre seminara potrebno je da svaki polaznik prođe 3 tretmana, kako bi imao što bolji uvid kako tretman deluje, koji je princip rada i kako bi na svom telu osetio blagodeti tretmana.

Po završetku edukacije, potrebno je prisustvovati na 4 jednodnevne vežbe (radionice) koje ce se organizovati jednom mesečno, nakon toga će biti organizovan jedan kratki ispit pre sledećeg nivoa koji će se sastojati iz testa i praktičnog dela, polaganje ispita je uslov za sledeći nivo edukacije.

Nakon završenog prvog nivoa edukacije, preporuka je da se odmah započne rad na pacijentima radi što većeg napretka u samom radu i kako bi se zabeležila iskustva i promene na pacijentu, jer je to potrebno za ispit pre sledećeg nivoa edukacije. Takođe je potrebno napisati dijagnoze i iskustva pri radu na najmanje 20 pacijenata, o tome sta ste osetili za vreme tretmana, sta je pacijent osetio ili njegove promene nakon tretmana.

O samom seminaru

Kraniosakralna tehnika 1 (CS1) je jedan od osnovnih kurseva o Kraniosakralnoj tehnici. Na ovom kursu ćete naučiti nežne tehnike za normalizaciju kraniosakralnog sistema i omogućavanje telu da se samokoriguje. Razotkrivanjem samog izvora bolesti, bola i disfunkcije, na prirodan način ćete pomoći eliminisanju stresa, jačanju otpornosti na bolesti i poboljšanju zdravlja u svakom smislu.

Na ovom kursu ćete se upoznati sa anatomijom i fiziologijom kraniosakralnog sistema kroz praktičnu metodu „učenje putem otkrivanja”. Naučićete napredne tehnike oslobađanja putem palpacije, fascijalnih i mekih tkiva i koncizan protokol od 10 koraka (10 Step Protokol) za procenu i tretman celog tela preko kraniosakralnog sistema. Tokom trajanja kursa dobićete potpuno ilustrovani, sveobuhvatni vodič za studije.

Prilikom prijave polaznici će dobiti listu terminologije koja se koristi u anatomiji radi lakšeg savladavanja gradiva na edukaciji.

Predavač
Dr. Diego Maggio - Bsc (Hons) DO, CST-D
International Senior Teacher

Asistent predavača
Gyalai Tünde –Tina

Mesto održavanja
Novi Sad (mesto održavanja će nakadno biti objavljeno)

Cena kursa i metoda plaćanja
615 eur (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije)

Akontacija je 150 eur (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije)

Za sve studente koji se prijave do 1.3.2019. odobravamo cenu sa popustom - 560 eur.

Plaćanje se vrši u gotovini ili uplatom na račun.

Ceo iznos kursa mora da se isplati do 22.3.2019.

Uslovi o otkazivanju
Ukoliko student otkazuje svoje prisustvo na edukaciji u suprotnom akontacija (registracija) mu se ne vraća kao i određeni procenat od ukupnog iznosa koji je do tada plaćen i to 50% do 04.3.2019. i 70% do 14.3.2019.

--------------------

CS2 - DRUGI NIVO
Od 26.09. do 29.09.2019. održaće se CS2 - drugi nivo, prijave u toku!

Prijavite se na seminar

Ukoliko želite da se prijavite za edukaciju molimo vas pišite nam na našu email adresu info@upledger.rs
sa naznakom PRIJAVA ZA EDUKACIJU.

Hvala.